AIRX66 Bioentsyyminen hajunsyöjä
AIRX66 Bioentsyyminen hajunsyöjä AIRX66 Bioentsyyminen hajunsyöjä
AirX

AIRX66 Bioentsyyminen hajunsyöjä

Yli 65 miljardia sertifioitua, entsyymejä tuottavia bakteereja litrassa, poistamaan tahrat ja pahat hajut

31,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 15 kpl

On olemassa hyviä ja huonoja bakteereja. Huonot bakteerit aiheuttavat pahoinvointia ja sairauksia, kun taas hyvät bakteerit ovat apuna esimerkiksi oluen tuotannossa ja juuston ja jogurtin käyttämisessä. AirX 66 sisältää ainoastaan hyväksi luokiteltuja bakteereja, joita on turvallinen käyttää ja ovat tässä tapauksessa jalostettu poistamaan pahoja hajuja ja tahroja luonnon omien entsyymien avulla.

Kun nämä turvalliset, hyvät bakteerit AirX 66:ssa pääsevät kosketuksiin orgaanisen lian kanssa ne toimivat sienen tavoin ja imevät sen itseensä. Bakteerit nesteyttävät ja kirjaimellisesti syövät ja sulattavat lian omaksi ravinnokseen. Tämän takia AirX 66 on erinomainen tuote hajuhaittoja vastaan, jotka syntyvät virtsasta, oksennuksesta, yms.

  • RX66-entsyymeillä on ruokahalu virtsaan, ulosteisiin, sairauksiin jne.
  • Poistaa orgaaniset tahrat ja hajut matosta ja kankaista.
  • Turvallinen käsitellä, turvallinen kosketuksissa ja ympäristölle.

AirX 66 on yhdiste tarkasti valikoituja, turvallisia bakteereja, jotka on valittu niiden entsyymien tuoton takia. AirX 66:n bakteerit sulattavat orgaanista likaa, aikaan saaden tahrat ja pahan hajun katoamaan. AirX 66 sisältää myös patentoitua AIRICIDE®ä, mikä poistaa jo ilmassa olevat hajut.

Kallis, mutta erittäin tehokas ja varma hajunpoistaja! Tuotetta voi laimentaa hieman.

Arvostelut 0 arvostelua