Grojet Jarrupesu
Grojet Jarrupesu
Grojet

Grojet Jarrupesu

Nopeasti haihtuva liuotin vaativaan rasvan poistoon metallipinnoilta.

9,99 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Jarrujenpuhdistusaine on suunniteltu jarrujen, kytkimien osien ja kaikkien metallipintojen puhdistukseen tilanteissa, joissa vaaditaan tehokasta lian irroituskykyä ja nopeaa haihtuvuutta. Puhdistaa metalli-, lasi ja keramiikapinnat liasta, rasvasta, öljystä, jarrunesteestä, maalista, pihkasta, liimasta ja piestä. Tuote sitoo myös jarrupölyn. Sisältää vetykäsiteltyä bensiiniä ja isopropyylialkoholia.


Käyttösuositus

Käytetään laimentamattomana, tuote ei liukene veteen. Levitys sumuttamalla puhdistettavalle pinnalle ja pyyhitään irronnut lika pois. Kumi- ja muoviosat sekä maalipinnat tulee suojata ennen suihkutusta.


Turvallisuusohjeet

Helposti syttyvä. Ärsyttää ihoa. Haitallista vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaista haittavaikutusta vesiympäristössä. Astiat säilytettävä tiiviisti suljettuna. Eristettävä sytytyslähteistä. Tupakointi kielletty. Vältettävä höyryjen hengittämistä. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä (15 min. ajan) ja mentävä lääkäriin. Jos kemikaalia on nielty, älä oksennuta: haettava lääkinnällistä apua välittömästi ja näytettävä tätä pakkausta tai etikettiä. Sammutukseen käytetään vaahtoa, jauhetta tai hiilidioksidia. Sammatukseen ei saa käyttää vettä.


Tekniset tiedot

pH  -

ulkonäkö kirkas neste

tuoksu bensiinin haju

leimahduspiste n. 42°C

R-lausekkeet R11, R38, R52/53

S-lausekkeet S7, S16, S23, S26, S43, S61, S62

Arvostelut 0 arvostelua