Grojet GR-2 hiilivetyliuotin
Grojet GR-2 hiilivetyliuotin
Grojet

Grojet GR-2 hiilivetyliuotin

Gr-2 Rasvaa ja öljyä irroittava teollisuusliuotin.

9,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Grojet GR-2 on nopeavaikutteinen teollisuusliuotin. Soveltuu hyvin koneiden, moottoreiden ja osien pesuun, auton esipesuun ja alustan pesuun sekä teollisuus-, korjaamo- ja hallitilojen pesuun. Tehokas suolan ja pien poistaja. Soveltuu myös harjakoneiden harjojen puhdistukseen.


Käyttösuositus

Käytetään laimentamattomana, tuote ei liukene veteen. Levitys sumuttamalla, sientä tai harjaa käyttäen. Annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan vedellä. Ei saa antaa kuivua pinnalle. Levitetään vain viileälle pinnalle. 


Turvallisuusohjeet

Helposti syttyvää. Myrkyllistä vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä. Haitallista, voi aiheuttaa keuhkovaurion nieltynä. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista ja halkeilua. Höyryt voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Vältettävä höyryn hengittämistä. Varottava kemikaalin joutumista iholle. Sammutukseen käytettävä hiekkaa, maa-ainesta tai vaahtoa. Käytettävä sopivaa säilytystapaa ympäristön likaantumisen ehkäisemiseksi. Tämä materiaali ja sen pakkaus on ongelmajätettä. Jos kemikaalia on nielty, ei saa oksennuttaa, hakeuduttava välittömästi lääkäriin ja näytettävä tämä etiketti.Tekniset tiedot

pH - 

ulkonäkö kirkas neste

tuoksu hiilivedyn haju

leimahduspiste n. 42°C

Arvostelut 0 arvostelua