Grojet Alumiinipesu
Grojet Alumiinipesu 5L
Grojet

Grojet Alumiinipesu

Happopohjainen pesuaine moniin eri kohteisiin!

8,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Alumiini pintojen puhdistusaine.

Erittäin tehokas hapan pesuainetiiviste, peruspesuihin kuten kaakeli,- muovi,- alumiini- ja lasipinnoille. Se poistaa hapettumat ja saippuakiven tehokkaasti ja jättää jälkeensä kirkkaan pinnan. Liuottaa tehokkaasti ruostetta, nokea ja muita epäpuhtauksia. Soveltuu hyvin myös pesuhallien seinien pesuun. Alumiinivanteet, lasikuituveneet yms.
Ei kromatuille pinnoille.

Käyttösuositus

Kohteen likaisuudesta riippuen 5-30% pesuaineliuos. Levitetään kohteesta riippuen matalapaineella, sienellä tai harjalla, hangataan tarvittaessa. Huuhdellaan runsaalla vedellä tai neutralisoidaan pesuaineella jonka pH on noin 8-9. Ainetta ei saa jättää pestävälle pinnalle huuhtelematta. Alumiini- pintoja pestessä tuotteen vaikutusaika on enimmillään 1-3min, jonka jälkeen huuhdellaan runsaalla vedellä tai neutralisoidaan pesuaineella, jonka pH on noin 8-9.

Sisältö / Innehåller: Kloorivetyliuos/Saltsyra
n-alkyylibentseenisulfonihappo/n-alkylbensensulfonsyra

Turvallisuusohjeet:

Säilytä lasten ulottumattomissa. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Älä hengitä sumua. Pese kädet ja altistuneet ruumiinosat huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä/silmäsuojaimia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä tai suihkuta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. 

SV: Förvaras oåtkomligt för barn. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Inandas inte sprej. Tvätta händerna och utsatta delar av kroppen grundligt efter användning. Använd skyddshandskar/ögonskydd. VID HUDKONTAKT (även håret): Ta omedelbart av alla nedstänkta kläder. Skölj huden med vatten eller duscha. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.

Tekniset tiedot:

pH tiivisteessä  2
Ulkonäkö Valkoinen neste
tuoksu hapan haju
leimahduspiste  n. 100°C

Paino:
5.2 g
Arvostelut 0 arvostelua