Grojet Teho Yleispesuaine 260
Grojet Teho Yleispesuaine 260
Grojet

Grojet Teho Yleispesuaine 260

Grojet 260 Emäksinen yleispesuaine lähes kaikkien pintojen pesuun!

9,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Tehokas, biologisesti hajoava emäksinen rasvan, lian, saven, siitepölyn, noen ja öljyn irroittaja. DF-260 on pesuainetiiviste, joka on tarkoitettu lattiapintojen puhdistukseen, lattianhoitokoneisiin sekä käsin suoritettavaan pesuun. Ei vahingoita huokoisiakaan maali-, muovi- tai kumipintoja. Ei sisällä haitallisia liuottimia. Grojet 260 on biologisesti hajoava.

Käyttökohteet:

  • Lattiat 
  • ovet,
  • seinät, 
  • pöydät, 
  • tekstiilit, 
  • grillit ja uunit yms.
  • autot

Käyttöohjeet:

Autot:

Voi käyttää vaahdottimen, sekoitusaseman, painekannun kautta. Riippuen auton likaisuudesta 5-15% seos, suositeltu on 10%. Anna vaikuttaa ja huuhtele pois. Ei saa kuivua pintaan. Hyönteisten poistoon tee erilliseen pulloon 20-35% seos ja suihkuta pintaan, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele pois.

Sekoita 1 - 5dl pesuainetiivistettä 10L vettä, likaisuudesta riippuen. Ei saa käyttää laimentamattomana. Levitä liuos mieluiten kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa kohteesta riippuen 1-5 minuuttia. Testaa pinnan kestävyys ennen pitkää vaikutusaikaa ja vahvaa liuosta. Liuos ei saa kuivua pinnalle. Lämmin vesi tehostaa voimakkaasti puhdistumista. 

Lattiat:
Koneelliseen pesuun 5-15% seos. Lattian käsin pesuun 5% seos.

Yleispesuun ja Ikkunanpesuun:
Päivittäiseen pesuun yleispesuaineeksi erilliseen pulloon 2-3% seos.
Ikkunan pesuun käytä vain n. 3-5ml / 1L vettä. Puhdistaa ikkunat kirkkaiksi jättämättä harmaata kalvoa.


Turvallisuusohjeet

Jos kemikaalia joutuu iholle: Pese runsaalla vedellä ja saippualla.  Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.  Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Käytä suojakäsineitä / silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa.

Vid hudkontakt: Tvättä med mycket tvål och vatten.  Vid kontakt med ögonen: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.  Vid bestånde ögonirritation: Sök läkarhjälp. Använd skyddshandskar / ögonskydd.  VID FÖRTÄRING: Skölj munnen. Framkalla INTE kräkning. 


Tekniset tiedot:

pH tiivisteessä 12
ulkonäkö kellertävä neste
tuoksu lähes hajuton
tiheys  n. 1kg/L


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet