300 - Alkoholipohjainen desinfiointiaine
300 - Alkoholipohjainen desinfiointiaine
Grojet

300 - Alkoholipohjainen desinfiointiaine

Biologisesti hajoava desinfiointiaine

8,68 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Hapan ja biologisesti hajoava desinfiointiaine elintarvike ja laitoskäyttöön. Soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille ja tappaa lähes kaikki tunnetut bakteerit. Se toimii myös kosteiden ja ummehtuneiden tilojen desinfiointiin. Perus desinfiointiin ja päivittäiseen käyttöön kun käsitellään tuotteita, jotka kasvattavat haitallisia homeita tai bakteereja.

Tuote täyttää kaikki desinfiointiaineille asetetut normit.


Käyttökohteet

Kaikki desinfiointia tarvitsevat elintarvike ja laitostarvikkeet sekä -tilat.

Käyttösuositus:
Käytetään sellaisenaan tai laimennetaan hieman kohteesta riipuen. Levitetään sumuttamalla. Toimii kylmässä vedessä. Jäätyessään tuote menettää desinfiointikykyään.

Turvallisuusohjeet:

Säilytä lasten ulottumattomissa. Förvaras oåtkomligt för barn. Jos kemikaalia joutuu iholle: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Vid hudkontakt: tvätta med mycket tvål och vatten. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Vid kontakt med ögonen: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter.Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fotsätt att skölja. Käytä suojakäsineitä / silmiensuojainta. Använd skyddshanskar / ögonskydd. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Vid bestånde ögonirritation: sök läkarhjälp.

Tuotetiedot:
Oksaalihappo <5%
Sitruunahappo <5%
Isopropyylialkoholi <10%

Tekniset tiedot:
pH 2
ulkonäkö kirkas neste
tuoksu ominainen
tiheys 0,99kg/L

Turva lausekkeet:
H319, H336, H302, H312
R11, S2, S25, S26, S24/25

Pakkauskoot 

  • 1L
  • 5L
  • 25L
Arvostelut 0 arvostelua