Hendlex Sprayable Ceramic
Hendlex Sprayable Ceramic Hendlex Sprayable Ceramic
Balticnano technologies / Hendlex

Hendlex Sprayable Ceramic

on kestävä Nano-keraaminen suojapäällyste, joka on suunniteltu autoille ja moottoripyörille. Tämä päällyste voidaan levittää maalattuihin ja lakattuihin pintoih

32,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Hendlex Sprayable Ceramic

on kestävä Nano-keraaminen suojapäällyste, joka on suunniteltu autoille ja moottoripyörille. Tämä päällyste voidaan levittää maalattuihin ja lakattuihin pintoihin ja muoveihin.


Ominaisuudet:

  • Parantaa pinnan kovuutta
  • Pinta antaa erittäin vahvat hydrofobiset ominaisuudet ja helpottaa puhdistamista. Pinta pysyy puhtaana paljon pidempään.
  • Merkittävästi korostaa maalien väriä ja antaa sille enemmän kiiltoa. Ei houkuttele pölyä.
  • Suojaa pinnan ympäristövaikutuksilta, kuten hapoista, alkaleilta pH3-pH12, tie suoloista ja UV-säteilystä.
  • Se myös suojaa pintaa vanhentumiselta ja antaa sille lisä suojan korroosiota vastaan


Käyttöohje:

Pinnan valmistaminen:

Pinnan on oltava puhdas, rasvaton, vahaamaton ja täysin kuiva. Jos auto on vahattu, poista vaha käyttämällä HENDLEX Wax Remover. Pese auto huolellisesti. Varmista, että pinnalle ei jää pesuainetta. On mahdollista pinnoittaa koneelliseti kiillotettu tai kiillottamaton pinta. Jos olet puhdistanut auton Wax Removerilla muista pestä se uudelleen. Varmista, ettei auton osien väliin jää vettä. On suositeltavaa poistaa jäljellä oleva vesi paineilmasuihkulla. On myös suositeltavaa poistaa lika ja rasva käyttämällä HENDLEX Paint Prepairia.


Levitys:

Suihkuta pinnalle tasaisesti, odota 5-10 minuuttia, kunnes pinnoite alkaa kuivua ja puhdista se liinalla. Pinta on peitettävä tasaisesti, varmista, ettet ole jättänyt pinnoittamattomia kohtia. Jos pinta joutuu kosketukseen veden kanssa, puhdista se välittömästi ja toista pinnoitus.


Kun olet pinnoittanut jokaisen alueen, puhdista se uudelleen mikrokuitukankaalla ja varmista, että jäljellä ei ole vielä kiilloittamatonta paikkaa. Jos kiilloittamaton paikka ei enää puhdistu, poista pinnoite HENDLEX Nano Scrubilla tai kiillotustahnalla. Puhdistettu alue on pinnoitettava uudelleen.


Huomio:

Ei ole suositeltua pinnoittaa suorassa auringonvalossa. Käyttölämpötila +10 °C - +30 °C. Pidä auto +18 °C tai lämpöisemmässä noin 12 tuntia ja estä pinnan koskettaminen veden kanssa.


Riittoisuus:

100 ml riittää n. yhteen keskikokoiseen autoon.

Pituus:
5 cm
Korkeus:
21 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet