Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit
Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit
Chemical Guys

Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic Quantum Polishing Padit

Tuotenumero 811339025004
Tuotetta rajoitettu erä.
8,37 €
11,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Quantum-insinöörit suunnittelivat uudet kiillotuslaikat ja lisäsivät keskelle leikatun reiän vähentääkseen jännitettä ja lämmön kerääntymistä keskelle padia. Uudet koukku- ja silmukka-tallat tuovat viileätä ilmaa venttiilien läpi ja jäähdyttää padia ja kiillotus konetta samanaikaisesti.

Laikan, koneen nopeus ja kiillotusaineen yhdistelmä vaikuttavat syntyvän lämmön määrään ja kuinka paljon maaleja leikataan. Kaikki uudet Quantum-kiillotustyynyt on suunniteltu tuottamaan turvallisin ja tehokkain leikkausteho nykypäivän tehokkaisiin epäkeskoihin ja nopeasti pyöriviin suoriin kiillotuskoneisiin. Quantum Padit leikkaavat nopeasti ja poistavat virheitä, pyörteitä, naarmuja ja hapettumia, minkä jälkeen tekevät viimeistelyn mikä palauttaa kiillon, heijastuksen ja loiston mihin tahansa maaliväriin. Quantum padit on suunniteltu parhaiksi kiillotuslaikoiksi ammattimaisille tai innostuneille detailereille epäkeskokonisiin, iso heittokoneisiin ja nopeasti pyöriviin suoraveto koneisiin.


Heavy CuttingMedium CuttingHeavy PolishingLight-Medium Polishing
Light Polishing/FinishingFinishingUltra Light FinishingPolishing Pad Cleaner
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet