Chemical Guys Hex-Logic 4 Inch Polishing pads
Chemical Guys Hex-Logic 4 Inch Polishing pads Chemical Guys Hex-Logic 4 Inch Polishing pads Chemical Guys Hex-Logic 4 Inch Polishing pads Chemical Guys Hex-Logic 4 Inch Polishing pads
Chemical Guys

Chemical Guys Hex-Logic 4 Inch Polishing pads

Tuotetta rajoitettu erä.

Chemical Guys Hex-Logic laikat ovat uskomattoman kestäviä ja laadukkaita.

4,86 €
6,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

MADE IN USA! 

Erittäin laadukas vaahtomuovi laikka
Pitempi kestävyys, kestävämpi tyynyosa
25% enemmän pinta-alaa kuin tavallisissa laikoissa
Nopeampi, helpompi ja tarkempi tulos
Ainutlaatuinen patentoitu järjestelmä tarjoaa turvallisemman laikan, joka tuottaa vähemmän tärinää
Helpompi käyttää kuin mitä tahansa tällä hetkellä saatavilla olevaa padia.


Chemical Guys Hex-Logic laikkoja voi käyttää kaikkien kiillotusaineiden ja -koneiden kanssa.

Valmistajan sivuilta lisätietoa.


MIHIN MIKÄKIN VÄRI SOVELTUU? Valitse tarvitsemasi väri valikosta.

Green Heavy Polishing Pad - Tätä padia käyttää Mercedes Benz OEM-tasolla ja on suunniteltu käytettäväksi satunnaisen orbitaalisen kiillotuskoneen (kuten Porter Cable) kanssa. Se tuottaa vähemmän piste lämmitystä ja sillä on ainutlaatuinen puristus / kuormitus / taipuma-suhde, mikä tarkoittaa sitä miten nopeasti se mukautuu reunoihin. Se on erittäin tiivis, jossa on 60 huokoa neliömetriä kohti, mutta se on pehmeämpää ja anteeksiantavampi kuin tavalliset padimme, joissa on 80 huokaa neliömetriä kohti.
Tämä padi on tarpeeksi kova poistamaan pyörteitä samalla kun se tuottaa kiiltävän pyörteettömän viimeistelyn. Tämä padi on myös ihanteellinen yhden stepin kiillotukseen. Se on kiillotuksen ja viimeistelyn tasapainossa, joka sopii täydellisesti kaikkiin tuotteisiin.

White Medium -Light Polishing Pad - Huokoisempi vaahtomuovilaikka vahojen, ultrahienojen kiillotusaineiden ja sealenttien levittämiseen. Tällä padilla on erittäin kevyt leikkausteho. Se on eniten käytetty padi, koska se sopii erinomaisesti esipuhdistusaineiden sekä monien viimeistelykiillotusaineiden, kuten Pro-Polishin tai FP-Final Polishin, levittämiseen.
Black Finishing Foam - Viimeistelyyn - Koostumus on riittävän luja kestämään lisäpaineita lopullisen viimeistelyn aikana bufferin pyörteiden poistamiseksi. Se ei leikkaa ja sillä voi levittää ohuet vahakerrokset, sealentit ja glazet.
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet