Hendlex Sprayable Ceramic E&QSC
Hendlex Sprayable Ceramic E&QSC
Balticnano technologies / Hendlex

Hendlex Sprayable Ceramic E&QSC

on kestävä Nano-keraaminen suojapäällyste, joka on suunniteltu autoille ja moottoripyörille. Tämä päällyste voidaan levittää maalattuihin ja lakattuihin pintoih

49,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Hendlex Sprayable Ceramic E&QSC

on kestävä (jopa vuosi) Nano-keraaminen suojapäällyste, joka on suunniteltu autoille ja moottoripyörille. Tämä päällyste voidaan levittää maalattuihin ja lakattuihin pintoihin ja muoveihin.


Ominaisuudet:

  • Parantaa pinnan kovuutta.
  • Pinta antaa erittäin vahvat hydrofobiset ominaisuudet ja helpottaa puhdistamista. Pinta pysyy puhtaana paljon pidempään.
  • Merkittävästi korostaa maalien väriä ja antaa sille enemmän loistaa. Ei houkuttele pölyä.
  • Suojaa pinnan ympäristövaikutuksilta, kuten hapoista, emäksistä (pH3-pH12), tie suoloista ja UV-säteilyltä.
  • Se myös suojaa pintaa vanhentumiselta ja antaa sille lisäsuojan korroosiota vastaan.


Käyttöohje:

Pinnan valmistaminen:

Pinnan on oltava puhdas, rasvaton, ei vahattu ja täysin kuiva. Jos auto on vahattu, poista vaha käyttämällä HENDLEX-vahanpoistoainetta. Pese auto huolellisesti. Varmista, että pinnalle ei jää pesuainetta. On mahdollista pinnoitta kiillotettu tai kiillottamaton pinta. Jos olet puhdistanut auton, muista pestä se uudelleen. Varmista, ettei auton osien väliin jää vettä. On suositeltavaa poistaa jäljellä oleva vesi paineilmasuihkulla. On myös suositeltavaa poistaa lika ja rasva käyttämällä HENDLEX Pain Prepairia.


Levitys:

Suihkuta pinnalle tasaisesti, odota 1-2 minuuttia, kunnes pinnoite alkaa kuivua ja puhdista se liinalla. Pinnoite on suihkutettava tasaisesti pinnalle ja varmista, ettet ole jättänyt pinnoittamattomia kohtia. Jos pinta joutuu kosketukseen veden kanssa, puhdista se välittömästi ja toista pinnoite.


Kun olet pinnoittanut jokaisen alueen, puhdista se uudelleen mikrokuitukankaalla ja varmista, että jäljellä ei ole vielä kiillottamatonta paikkaa. Jos kiillottamaton paikka ei enää puhdistu, poista pinnoite HENDLEX Nano Scrubilla tai kiillotustahnalla. Puhdistettu alue on peitettävä uudelleen.


Huomio:

Ei ole suositeltua pinnoittaa suorassa auringonvalossa. Käyttölämpötila 10 °C - 30 °C. Pidä auto +18 °C tai lämpöisemmässä noin 12 tuntia ja estä pinnan koskettaminen veden kanssa.


Riittoisuus:

200 ml riittää n. neljään keskikokoiseen autoon.

Pituus:
5 cm
Korkeus:
21 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet