Hendlex Invisible wipers Set
Hendlex Invisible wipers Set Hendlex Invisible wipers Set Hendlex Invisible wipers Set
Balticnano technologies / Hendlex

Hendlex Invisible wipers Set

Hydrofobinen suoja-aine autojen ikkunoille. Se parantaa tien näkyvyyttä sateessa ja antaa pinnalle vahvat hydrofobiset ominaisuudet.

5,99 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Hendlex GLASS INVISIBLE WIPERS

Hydrofobinen suoja-aine autojen ikkunoille. Se parantaa tien näkyvyyttä sateessa ja antaa pinnalle vahvat hydrofobiset ominaisuudet.

Tämä tuote luo näkymättömän, vettä hylkivän ja helposti puhdistettavan suojakerroksen, joka parantaa näkyvyyttä sateessa tai yöllä. Pinnoite helpottaa ikkunoiden puhdistamista itikoilta, jäästä tai muusta liasta. Lumen tai sateen aikana pyyhkimien käyttämäinen vähenee. Parannettu näkyvyys parantaa turvallisuutta tiellä. Nopeudella yli 65 km / h pyyhkimet ovat lähes tarpeettomia. Talvella jäätä poistetaan ikkunasta paljon nopeammin ja helpommin. Hendlex GLASS INVISIBLE WIPERS soveltuu kaikille auton ikkunoille. Sen hydrofobiset (vettä hylkivät) suojaominaisuudet, käsitellyt etu-, sivu- ja takaikkunat parantavat näkyvyyttä etenkin yöllä. Tämä tuote ei ole vain pieniin autoihin vaan se sopii myös kuorma-autoihin ja moottoripyöriin.


Ominaisuudet:

  • Pinnoite on pitkäikäinen (kestää yli 12 kuukautta taka- ja sivulaseissa, tuulilasi kestää yli 6 kk)
  • Nopeudella yli 65 km / h pyyhkimet ovat lähes tarpeettomia
  • Nano-partikkelipinnoite luo ylimääräisen suojan mekaanisia naarmuja vastaan
  • Suojapinnoite ei ole liukas ja näkymätön
  • Tuote on ympäristöystävällinen ja ihmisystävällinen.
  • Helppokäyttöinen


Pinnan valmistelu ja tuotteen käyttö:

Puhdista pinta puhdistusliinalla (1); Nano-pinnoitekangasta (2) käyttämällä levitä pinnoite pinnalle tasaisesti levittämällä ja toista levitys useita kertoja; Odota 5 min ja kiillota pinta samalla nano- päällystysliinalla (2); Suojaa pinta 4 tunniksi vedestä.


Huomio!

Sopiva pinnoituslämpötila + 5°C - +40°C. Älä käytä sitä korkeammassa tai matalammassa lämpötilassa! Säilytä säiliö tiiviisti suljettuna. Pidä säiliö suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta.


Riittoisuus:

50ml riittää 10m2.

Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet