Hendlex Glass & Ceramic 100ml
Hendlex Glass & Ceramic 100ml
Balticnano technologies / Hendlex

Hendlex Glass & Ceramic 100ml

Se on hydrofobinen päällyste lasille ja keraamisille pinnoille. Tämä pinnoite helpottaa lika- ja kalkkikäsittelyä.

10,49 €
14,99 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Hendlex GLASS and CERAMIC, 100ml


Hydrofobinen pinnoite lasille ja keraamisille pinnoille. Tämä pinnoite helpottaa lika- ja kalkkikäsittelyä. Nanoteknologiapinnoite on suunniteltu keraamisten lavuaarien, altaiden, suihkun, lasitettujen keraamisten laattojen ja lasituotteiden hoitoon. Pinnoitteen levittämisen jälkeen, tämän tuotteen kanssa pinnalle muodostuu hydrofobinen (vettä hylkivä) nanopartikkelipinnoite.

Se helpottaa erilaisten lika-, kalkki- ja saippuasaostumien puhdistamista. Pinnoituksen jälkeen ei ole tarpeen juurikaan käyttää kemiallisia toimenpiteitä pintojen puhdistamiseksi. Pinta on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja sinulla menee vähemmän aikaa pintojen hoidossa.

Tämä tuote estää sellaisten mikro-organismien lisääntymisen, jotka ovat vaarallisia terveydelle. Lika ei tartu nanopartikkeleiden suojapinnoitteeseen; joten et tuhlaa aikaa puhdistaessasi tilan laatat. Tämä tuote ei ole haitallinen ympäristölle.


Ominaisuudet:

  • Hydrofobinen pinnoite, joka kestää jopa 12kuukautta.
  • Antaa päällystetylle pinnalle kestävän suojan kosteudelta, lialta ja rasvalta.
  • Pinnoitettu pinta on helppo puhdistaa kostealla liinalla.
  • Ei muuta pinnan väriä ja on täysin näkymätön.
  • Ehkäisevä suoja bakteereilta, levältä, homeelta ja kalkilta.


Hendlex-tuotteen käyttö lasiin ja keramiikkaan:

Lasitetut keraamiset laatat: Pinnoite suojaa laattoja ja saumoja kalkin, saippuan ja muun lian muodostumiselta. Laatat on helppo pestä vedellä; ei ole tarvetta käyttää muita kalliita puhdistustuotteita. Suojapinnoite ei ole liukas ja se on näkymätön.

Keraamiset lavuaarit. Lika pilaa ulkonäön sekä on paikka, jossa vaaralliset bakteerit pesivät. Hendlex-pintakäsittelytuotteen avulla muodostettu nanopartikkelipinnoite estää lian tarttumisen pintaan. Ja helpottaa puhtaana pitämisen.

Suihkukaapit. Hendlex-tuotteella päällystetyt suihkukaapin seinät ovat helposti puhtaana pidettäviä. Kalkki-, saippua-sakka puhdistetaan helposti kostealla liinalla ja pinnoite vähentää merkittävästi tavanomaisen puhdistuksen tarvetta. Lisäksi pinta pysyy puhtaana ilman isoa työmäärää tai kovia pesuaineita. Tuloksena oleva nanopartikkelipäällyste on ennaltaehkäisevä hometta vastaan.

Jääkaapit. Hendlex-tuotteella päällystetty sisustus on helppo puhdistaa, suojata homeen muodostumiselta ja epämiellyttäviltä hajuilta.


Pinnan valmistelu ja tuotteen käyttö:

Pinnan on oltava täysin puhdas, kuiva ja puhdas rasvasta ja öljystä. Käytä erityistä levityskangasta tai levitintä pinnoitteen levittämiseen pintaan kiillottamalla kevyen paineen avulla, odota maksimissaan 5 minuuttia ja kiillota hyvin. Pinnoittaessa lämpötilan pitää olla vähintään + 5°C. Kuivalla ilmalla tuote kuivuu nopeasti.


HUOMIO! 

Sopiva pinnoituslämpötila + 5°C - +40°C. Älä käytä sitä korkeammassa tai matalammassa lämpötilassa! Säilytä säiliö tiiviisti suljettuna. Pidä säiliö suojassa suoralta auringonvalolta ja pakkaselta.


Riittoisuus: 

100 ml riittää n. 20 m2, riippuen pintamateriaalista.


Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet