Toimitusehdot

Yleistä

Detailer Shoppi on Nosoy OYn ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Nosoy OY (2856552-1, Tölkkimäentie 11, 13130 Hämeenlinna, +358503495756). Nosoy Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifone Bluecommerce.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut vakiohintaan 7.90€ / paketti. Yli 200€ tilaukset toimitamme kuluitta (ei koske yrityksiä). Yrityksille toimituskuluitta yli 800€ tilaukset. Voit myös noutaa tuotteet Detailer Shopistamme erikseen sovittuna ajankohtana.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti tuotteen lähetysaika on 1-4 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Paketin pitää olla avaamaton ja tuotteen käyttämätön. Palautuksista toimitetaan erillinen ohje ja ennen palautusta pitää olla yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Nosoy Oy

orders(a)tirejp.fi

050 349 5756