Toimitusehdot

Yleistä

Detailer Shoppi on Tiiriön Rengas ja Pesu OYn ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Tiiriön Rengas ja Pesu Oy (2856552-1, Tölkkimäentie 11, 13130 Hämeenlinna, +358505930608). Tiiriön Rengas ja Pesu Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifone Bluecommerce. Voit maksaa ostokset pankkinapeilla, MASH lasku- ja osamaksulla tai yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden (min. 25€), joka vaatii erillisen rekisteröimisen ja tilin aktivoimisen.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut vakiohintaan 7.90€ / paketti. Yli 125€ tilaukset toimitamme kuluitta (ei koske yrityksiä). Yrityksille toimituskuluitta yli 800€ tilaukset. Voit myös noutaa tuotteet Detailer Shopistamme arkisin klo 8.30 - 17.00 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-4 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Paketin pitää olla avaamaton ja tuotteen käyttämätön. Palautuksista toimitetaan erillinen ohje ja ennen palautusta pitää olla yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Tiiriön Rengas ja Pesu Oy

orders@tirejp.fi

050 5930 608

www.tiirionrengasjapesu.fi